نماينده مردم نيشابور در مجلس هشتم با بيان اينکه امروزه کتاب در تالاب بي محتوايي دست و پا ميزند گفت: بسياري از نويسندگان ادبيات، هنوز توانايي لازم در زمينه نوشتن کتاب را ندارند و در اين راه حرفهاي نشدهاند.
به گزارش خبرگزاري آريا ، سيد علي حسيني درباره شکوه نويسندگان از وضعيت حق تاليف کتاب در کشور بيان کرد: بازار کتاب بيشتر بر اساس معادله عرضه و تقاضا اداره ميشود بدين معني که هرچقدر محتواي کتاب خوب باشد به طبع، خريد کتاب نيز بيشتر خواهد بود و حق تاليف نويسنده هم افزايش مييابد.
نماينده مردم نيشابور در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اينکه حمايت از نوقلمان بايد در روند کار دستگاههاي اجرايي قرار گيرد افزود: در حال حاضر حمايت از طرف دستگاههاي ذيربط انجام ميگيرد ولي گاه اين پشتيباني با شدت و ضعف بسيار همراه است.
وي تصريح کرد: يکي از حمايتهايي که از طرف وزارت ارشاد صورت ميگيرد خريد آثار نفيس است که بر اساس آن، نويسندگان با بستن قرارداد، ابتدا مبلغي را قبل از چاپ کتاب دريافت ميکنند و بقيه دستمزد نيز پس از چاپ کتاب به نويسنده داده ميشود.
حسيني جاي خالي آموزش در تاليف کتاب را معضلي مهم دانست و ادامه داد: بايد دستگاههاي اجرايي در صدد آموزش نخبگان، نويسندگان و حتي شاعران جوان برآيند تا آنها، آماده تاليف شوند چراکه امروزه آموزش در بسياري از استانها و شهرستانها تعطيل شده و بايد گفت که اين مهم دراين عرصه مغفول مانده است.
به نقل از خانه ملت ، عضو کميسيون فرهنگي مجلس هشتم گفت: متاسفانه با وجود آنکه بسياري از نويسندگان به ويژه در عرصه علوم انساني، هنوز به کارکشتگي لازم نرسيدهاند اما دست به تاليف کتاب ميزنند و ميتوان گفت در اين شرايط هيچگاه کيفيت کتابها ارتقا نخواهد يافت.
|